Rul per lyerje – Wagner | Painting Roller

2,864L

In stock

Kategoria:

Rul per lyerje – Wagner | Painting Roller

Rul lyerje – Wagner | Painting Roller | Blerje online vetem ne Dyqan Taxi

Rul per lyerje .

Rul per lyerje dyqan taxi

Mund te lyeni deri ne 70 metra katrore me nje mbushje.
Gjatesia e pershtatshme qe disponon e zvogelon nevojen per shkalle. Arrin dhe muret e larte dhe ne tavane.  Rul I lehte per tu kontrolluar gjate punimit. Rul  shume i thjeshte per tu montuar pa aksesore te tjere te nevojshem. Mjaft komfort per tu perdorur dhe i thjeshte per tu pastruar.
Eshte Rul ideal per tu perdorur dhe nga profesionistet. I perbere nga fije natyrale me densitet te larte . 

Marka:Wagner
Pesha: 3.05 g
Dimensionet: 44*12.5*3inch

Main Menu

Rul per lyerje – Wagner | Painting Roller