Kacavide X-Power | Cordless Screwdriver

1,714L

In stock

Kategoria:

CORDLESS SCREWDRIVER

Kacavide X-Power | Kacavid Cordless Screwdriver

X-Power Kaçavidë pa kabllo

Kaçavidë pa kabëll është paraqitur si një kaçavidë e vogël për detyra të thjeshta shtëpiake të mundësuar nga 4 qeliza ose bateri AA. Shpejtësia e rrotullimit është 180 rrotullime në minutë.

E përfshirë me kaçavidën është bashkangjitur 11 copa koka kacavide te ndryshme të një cilësie të mirë me një kokë të sheshtë dhe Phillips. Ka fuqi të mjaftueshme për të vidhosur vida vetë mjafton ta vendosni ne vendin e duhur. Trupi i mjetit është bërë prej plastike ABS i rehatshem per tu perdorur. Fiksimi ka dimensione 20 x 4.5 cm dhe është i shkëlqyeshëm për riparime të vogla në shtëpi.

kacavide kacavid screwdriver

Karakteristika

1. Kacavid përdoret në vida për ngarkimin e produkteve shtëpiake.
2. Eshtë e rehatshme për t’u përdorur.
3. Kaçavidë elektrike me pak stërvitje fleksibël për zgjatje , mund të përdoret në hapësirën e ngushtë ku kaçavida nuk mund të funksionojë mirë
4. Kaçavidë elektrike, grisni lart dhe poshtë ingranazheve për të kontrolluar drejtimin e rrotullimeve.
5. Kaçavida elektrike vijnë me shtrirje fleksibël.

Kacavide X-Power | Cordless Screwdriver

kacavide x power kacavid cordless

Specifikat

Modeli: KCS12A-S11B
Materiali: ABS
Ngjyra: Portokalli
Pesha e sendit: 300g
Madhësia e artikullit: 45 * 200 (mm
Frekuenca: 50 / 60Hz
Torift rrotullues: 8nm
Shpejtësia pa ngarkesë: 200rpm
Voltage: 6V
Diametri maksimal i vrimës së punimit: 6.35 mm
Fushëveprimi: vidhos për përmirësimin e shtëpisë
Rrotullimi: Birectional
Fuqia: 4 * bateri AA
Shpejtësia: 200r / min
Torift rrotullues maksimal: 3 Twist


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Kacavide X-Power | Cordless Screwdriver