Celular Samsung B350 | 32 MB RAM | Black

7,935L

In stock

Kategoria:

SAMSUNG B350

Celular Samsung B350 , eshte nje celular praktik dhe i rehatshem te cilin mund ta gjeni ne Dyqan Taxi .
Lehtesi ne perdorim , jetegjatesi dhe nje kosto e ulet . Nje telefon i pershtatshem per tu mbajtur ne dore dhe ne xhep .
Celular Samsung b350  nuk fle kurre, kjo fale baterise qe zgjat per disa dite

SAMSUNG B350

Samsung B350 Dyqan Taxi Per blerje online ne Shqiperi

Specifikat

Modeli : Samsung b350
RAM: 32MB
Ekrani : 2.8 inch
Kamera: 2 MP
Selfie: Jo
Bateria: 1200 mAh


DyqanTaxi | Dyqan per Blerje Online ne Shqiperi

Main Menu

Celular Samsung B350 | 32 MB RAM | Black