Karikues Solar | Bateri e jashtme me Panel Diellor

3,209L

In stock

Kategoria:

SOLAR CHARGER

Karikues Solar | Karikus me rreze Dielli | Panel Diellor | Bli Online Portable Solar Phone Charger | Dyqan Taxi

Panel me energji diellore per smartphone dhe Laptop
Karikuesi Solar me 2 Porta usb per te karikuar 2 pajisje njekohesisht . Karikoni smartphone-in tuaj ne saje te rrezeve diellore

KARIKUES DIELLOR | SOLAR PANEL CHARGER

karikues portabel me panel diellor dyqan taxi

Karikus me rreze diellore I pershtateshem per t’u perdorur per udhetime.
-Input: 5V/2.4A
-Porta USB : 1.
-Output : 2 USB Port 5v 2.4A (max).
-Karikus me rreze diellore ne Ngjyre : E zeze.
-Modeli : 7789
-Efikasiteti i transformimit : 23%-25%.
-Burimi i energjise : Energji diellore.
-Karikus me rreze diellore me numer panelesh : 2.
-Perdoret dhe per aparate te telefonise Dixhitale


Portable Solar Phone Charger 

Porosit Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Karikues Solar | Bateri e jashtme me Panel Diellor