Magic Vision Glasses 3 in 1 – Syze Dielli

1,714L

In stock

Kategoria:

Magic Vision Glasses 3 in 1

Magic Vision Glasses 3 in 1 – Leap | Syze Dielli ne Dyqan Taxi

Syze Dielli Elegante me Lente me Magnet!

Saktesi te larte optike dhe mbrojtje te shikimit ndaj rrezeve te diellit dhe dritave te tjera te forta. Ju nuk keni nevoje te mbani me vete disa pale syze. Pasi kombinimi i lenteve qe sjellin Magic Vision Glasses  eshte i shkelqyeshem per ti kombinuar me rastet qe ju nevojiten.

Lentet e polarizuara reduktojne rrezet e diellit, rrisin ngjyrat dhe permiresojne pamjen. Nuk keni nevoje te zgjidhni ne mes stilit dhe mbrojtjes, thjesht zgjidhni syzet Magic Vision qe ju dhurojne te dyja!

Dizajn klasik pershtatet ne menyre perfekte me do forme fytyre. Me nje pamje te sofistikuar i shtojne stil cdo veshje. Syte jane rruga tek shpirti, keshtu qe ne duhet t’ju kushtojme kujdes special, veeanerisht ne ditet me diell.

Permiresoni Vizionin tuaj ne cdo kohe te dites.

Zvogelon tendosjen e syrit.
Eleminon dritat shkelqyese.
Permireson shikimin.
Zvogelon tensionin e syrit.
Mbrojtje 100% nga rrezatimi ultraviolet.
Rezistente ndaj Gervishtjeve.
Perdoren dhe nga femrat dhe nga meshkujt.

Syze Magic Vision Glasses 3 in 1 | Leap

Syze per meshkuj dhe femra me magnet dyqan taxi

Specifikat Magic Glasses | Syze Dielli ne Dyqan Taxi

Materiali: Plastik
Lentet Optike: Pasqyra
Tre syze Magjike me xhama me ngjyra.
Lente te forta magnetike
Ngjyra e lenteve : Blu, Transparente, E Arte.
Unisex.

Blu: Lente Polarizuar te cilat bllokojne rrezet ultraviolet te demshme per syte.
E Arte: Lente Qelibari, zvogelojne shkelqimin verbues nga dritat e ndryshme.
Trasparente: Lentet e qarta e bejne cdo ekran elektronik me te thjeshte per t’u lexuar ne ambjente te jashtme dhe te brendshme.


Blerje online te sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi! 

Main Menu

Magic Vision Glasses 3 in 1 – Syze Dielli