Kamera Sigurie per Makine | 1080P-DVR

10,033L

In stock

Kategoria:

KAMERA E FSHEHTE PER MAKINE

Kamera Sigurie e fshehte per makine | Bli online ne Dyqan Taxi |

Eshte nje pajisje e cila ka madhesi te vogel, dizajn unik dhe pershtatet lehte me makinen.

Kamera Sigurie per makine

Kamera e fshehte per makine DyqanTaxi Tirane

Karakteristikat:

 • Perdor lente Novatek NTK96650 Chipset + Aptina AR0330
 • Regjistrimi i plote 1080P HD me 30 FPS te shpejte dhe 720P ne 60 FPS me vizionin e nates, teknologjine WDR dhe zbulimin automatik te levizjes
 • Ekran LCD me rezolucion 1,5 inc eshte i lehte per t’u naviguar dhe mund te regjistroni direkt ne kamera kudo
Specifikime :
 • Chipset: Novatek NTK96650 Chipset + Aptina AR0330 6G Lens
 • Ekrani: 1.5-inch HD TFT Screen
 • Sensori i imazhit: AR0330 effective 3 megapixels CMOS sensor
 • Kamera sigurie me kend pamje: 170 grad
 • Rezolucioni: Front-1920*1080P@30FPS, Rear-640x480P
 • Video Codec: Advanced H.264/MPEG4 teknologji i kompresimit te videos
 • Foto: JPEG, 5M pixels
 • Kamera per makine qe suporton deri ne 32GB microSD karta (nuk perfshihen)
 • Zeri: Mikrofon/altroparlant te integruar (AAC)
 • Bateri: 3.7V 300mAh polymer lithium battery

 BLI ONLINE AKSESORE PER MAKINE NE DYQAN TAXI

Main Menu

Kamera Sigurie per Makine | 1080P-DVR