Nderlidhes Celular – TV | Wireless Display Dongle

2,415L

In stock

Kategoria:

WIRELESS DISPLAY DONGLE

Nderlidhes Celular – TV , tashme mund ta gjeni edhe ne Dyqan Taxi .

Wireless Display Dongle  eshte nje pajisje e vogel e cila vendoset tek porta HDMI ne televizorin tuaj dhe ben nderlidhjen me smartphone, laptop apo tablet  per te shfaqur ne TV gjithcka qe  deshironi.

Anycast Miracast Dyqan Taxi Tirane

Nderlidhes Celular – TV

2 n 1 USB & HDMI
Mund te perdoret per LCD/LED, Projektor, Monitor HDMI
Nderlidhes Celular -TV suporton Windows,Mac OS,IOS,Android OS

Shpernda ate qe do te shohesh ne nje ekran me te madh.

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Nderlidhes Celular – TV | Wireless Display Dongle