Ear Cleaning Camera | Mikro kamera per pastrimin e vesheve

4,014L

In stock

Kategoria:

EAR CLEANING MICRO CAMERA

Mikro kamera per pastrimin e vesheve | Aparat pastrues | Ear Cleaning Camera | Dyqan Taxi

Nje produkt i ri dhe i vecante . Me nje dizajn unik ju lejon te beni pastrimin e vesheve ne detaje dhe ne zonat e veshtira qe nuk duken pasi funksionon me sistemin me kamera. Kamera e holle qe mund te futet ne vrimat e hundes dhe ne vrimat e vesheve per te  pare bllokimin e hundes apo te veshit . Kamera eshte e pajisur me drite qe komandohet per qartesi me te larte te figures.

KAMERA PER PASTRIMIN E VESHEVE | EAR CLEANING CAMERA

Pastrues Veshi me kamer dyqan taxi bli online

EAR MICRO CAMERA | PER VESHET | HUNDET

Ju mund te merrni pamje te qarta te brendesise se veshit duke shafqur imazhin ne smartphonin tuaj . Me lidhje 3 ne 1 multifunksionale kombinon USB , Micro-USB , type C ne nje pajisje te vetme prandaj eshte i pershtatshem me telefonat , kompjuterat dhe pajisjet e tipit C . Imazhet mund të shfaqen ne ekran dhe te ruhen ne telefonin tuaj .
Fokusimi i kameres : rreth 15 cm
Lente: 5.5 mm
Madhësia: 8 * 8 * 160 mm
Ne paketim vjen se bashku me aksesoret perkates.

Funksionon me te gjitha pajisjet Android


MIKRO KAMERA PER PASTRIMIN E VESHVE | Dyqan Taxi

Main Menu

Ear Cleaning Camera | Mikro kamera per pastrimin e vesheve