Kamera Sportive | Sports Cam – Full HD 1080p

3,439L

In stock

Kategoria:

SPORTS CAMERA 1080P HD

Kamera Sportive | Sports Cam | Full HD Camera | Professional | Bli Online ne Dyqan Taxi

Kamera Sportive HD  , mund te perdoret si aparat fotografik. Jepini xhirimeve tuaja detajet qe meritojne . Filmoni jeten pikerisht ashtu si e shihni.Procesor i shpejte, i fuqishem dhe zvogelon nivelin e zhurmes ne te gjithe imazhin.Nje monitor qe siguron pamje te qarta dhe te ndritshme me kontrast te shkelqyer dhe kend te gjere shikimi.

PROFESSIONAL SPORTS CAMERA 1080P HD | WaterProof

Specifikat

Sports Cam
1080p Full HD + Waterproof
Video : 1920*1080 pixel 15fps
1280*720 pixels 30fps
Super Wide Angle Lets : 1
1.5/2 inch LCD
Multi-Language
Bateri:  900mAh

Me Karte 32GB te perfshire ne Cmim ! 


Bli Online dhe paguaj ne dorezim | Dyqan Taxi

Main Menu

Kamera Sportive | Sports Cam – Full HD 1080p