ESCAM Camera – IP Camera QF 605

6,785L

In stock

Kategoria:

ESCAM IP CAMERA QF605

ESCAM Camera IP | Baby Monitor & Kamera Vezhgimi | Dyqan Taxi

Eshte nje pajisje e cila ka madhesi te vogel, dizajn unik dhe pershtatet ne çfaredo ambienti . Mund te perdoret per zyre, dhoma per konferenca, dhe per shfrytezim personal.

Escam camera KAmera Vezhgimi Monitor Bebe Dyqan Taxi

Escam Camera

specifika:
– Kamera kryen edhe funksionin e nje kamere vezhgimi per zyra dhe shtepi ku ju gjithmone do te jeni ne dijeni per situaten e shtepise suaj .
– Fale kesaj pajisje ju nuk do te humbisni asnje cast te gezimeve familjare, festave te ndryshme edhe nese nuk jeni aty.
– Video playback
– Ka permasa te vogla dhe shume e thjeshte ne perdorim.
– Mikrofon te integruar.
– Mund ta vendosni kudo
– Pamje profesionale
– ESCAM Camera mundeson pamje te qarte, madje edhe nese jeni afer kameres.

Porosit tani Online dhe paguaj ne dorezim te Porosise pa karte krediti

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

ESCAM Camera – IP Camera QF 605