Kamera Spiune | Pergjimi ne forme celesi | Shitje Online

2,289L

In stock

Kategoria:

KAMERA SPIUNEPERGJIMI NE FORME CELESI BLI ONLINE

Kamera Spiune Ne shitje | Kamer Video Pergjimi ne forme celesi | Blerje online ne Dyqan Taxi

Kamer Pergjimi Spiune | Kamera ne Shitje | Dyqan Online

video Kamera pergjimi ne shitje online ne forme celesi Kamera e padukshme . Nje nga kamerat me te mira spiune dhe regjistruese.
Foleja e kartes MicroSD mbeshtet deri ne 32GB .
Ju mund ta perdorni ate si nje mini DVR , nje aparat fotografik , nje webcam .
Ky regjistrues me Mikro Kamer eshte nje videokamera Spiune .
Ky regjistrues Micro Cam regjistron video ne kohe reale .
Regjistrimet ruhen ne memorien e ndertuar ne USB deri ne 60 minuta .
Bateria  rimbushet nepermjet lidhjes USB te kompjuterit
Kamer sekrete e mfsheft për të regjistrua video me audio

Kamer Spy Video pergjim me kamer te fshehte

Nje kamera e vogel e padukshme e kamufluar ne formen e nje pulti celesi makine. Kamera eshte shume e vogel dhe e padallueshme. Me pamje te pare ngjan sikur te keni ne dore celesin e makines suaj por nderkohe do te keni ne dore nje kamera pergjimi kamer spiune per te rregjistruar bisedat qe deshironi per te patur ne doren tuaj nje backup te cdo rasti per biseden apo ndodhite qe kane ndodhur ne cdo ne rast.

Kamera spiune ne forme celesi | Blerje Online ne Dyqan Taxi

kamer spiune ne forme pulti celesi makine dyqan taxi Online Shop Video Kamera pergjimi

 

– Regjistrimi ne kohe reale ne formatin AVI 640×480.
– Kamera ne formatin JPEG 1024×768
– Bateria e brendshme e ringarkueshme
– Video me definicion te larte me ze ju lejon te shihni qarte se kush eshte.
– Kamera Spiune me permasa 50mm (L) x 32mm (W) x13mm (H)

KAMERA SEKRETE | KAMER SPIUNE PERGJUESE AUDIO DHE VIDEO


SPYCAMERA KAMER SPY VIDEO AUDIO | BLERJE ME NJE TELEFONATE NE 0682141111 

Kamera pergjimi kamer spiune pergjuese | Kamera ne shitje Online

Mund te kryeni rregjistrim te shpejte te fotove apo rregjistrim video dhe audio.  Pajisja ka vend per karte memorje ne te cilen do te ruhen te gjitha rregjistrimet e kryera.
Cilesia eshte shume e mire dhe e vlefshme per te indetifikuar edhe detajet me te vogla. Pajisja ka bateri te vogel te integruar te afte per te kryer rregjistrime.
Karikimi mund te kryhet me ane te kabllit Usb ne kompjuter apo ne nje karikues telefoni celular. Drite e vogel per tju treguar funksionimin e pajisjes. Mikrofon te integruar per audio te paster.

VIDEO KAMERA PERGJIMI SPIUNE NE SHITJE | BLI ONLINE | DYQAN TAXI

Main Menu

Kamera Spiune | Pergjimi ne forme celesi | Shitje Online