Camera Wifi Security Camera | Kamera Sigurie AL

6,785L

In stock

Kategoria:

WIFI CAMERA AL CONSTANT SPEED DOME

WIFI Security Camera | Dyqan Taxi

Kamera sigurie pa kabllo e pajisur me lente të motorizuar. Opsioni Zoom optik kap më shumë detaje të objekteve tuaja të shikimit pa dëmtim të imazhit kur zmadhoni ose dilni jashtë. Ju mund të kontrolloni ne kende te ndryshme horizontale dhe vertikale. Fleksibiliteti i saj ju mundeson te jeni nen kontroll te nje siperfaqeje me te madhe ne shtepine tuaj.

Dëshironi të dini se çfarë po ndodh në shtëpinë tuaj nderkohe qe ju nuk jeni aty?
Wifi Camera  ju mban të njoftuar per cdo levizje ne ambjentin tuaj me nje sinjalizues ne telefonin tuaj. Cdo rrezik  do të identifikohet saktësisht nga kjo kamerë mbikëqyrëse dhe do të dërgohet me email fotografi për ju menjëherë.
Video dhe imazhi mund të ruhen në kartën e memorjes ne kete kamera.

Ju ofron cilësi të qartë të imazhit. Vizion i avancuar i natës me drite LED me rreze infra të kuqe me performancë të lartë. Zgjasin distancën e shikimit deri ne 196ft. Me kete Kamera Sigurie gjithçka ne shtëpine tuaj do te jete nën kontroll!

Wifi Security Camera | Dyqan Taxi 

Ndertuar me material rezistent per te perballuar dhe kushtet me te keqija. Ju mund ta përdorni atë për monitorim të brendshëm dhe të jashtëm si dhoma, garazh dhe oborri i shtëpisë, etj ku nuk rrezikon te preket nga rreshjet e shiu apo sperkatje uji.

Performance Superiore WiFi 
Suporton te gjithe smartphonat Android dhe iOS dhe ofron nje performance te shkelqyer per te gjithe perdoruesit e saj.


Blerje online me Vetbesim ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Camera Wifi Security Camera | Kamera Sigurie AL