Mi Camera Home Security – Kamera Sigurie

9,085L

In stock

Kategoria:

MI HOME CAMERA

Mi Camera | Kamera Sigurie me levizje | Baby Monitor | PTZ | Dyqan Taxi 

Eshte nje pajisje e cila ka madhesi te vogel, dizajn unik dhe pershtatet ne çfaredo ambienti . Mund te perdoret per zyre, dhoma per konferenca, dhe per shfrytezim personal.

Kamera punon me te gjitha modelet SmartPhone

kamera monitorimi vezhgimi sigurie Dyqan taxi

MI HOME CAMERA

Specifika:

– Mund te perdoret si nje kamera e fshehte.
– Kamera kryen edhe funksionin e nje kamere vezhgimi per zyra dhe shtepi ku ju gjithmone do te jeni ne dijeni per situaten e shtepise suaj .
– Fale kesaj pajisje ju nuk do te humbisni asnje cast te gezimeve familjare, festave te ndryshme edhe nese nuk jeni aty.
– Ka permasa te vogla dhe shume e thjeshte ne perdorim.
– Mikrofon te integruar.
– Mund ta vendosni kudo
– Pamje profesionale
– Mundeson pamje te qarte, madje edhe nese jeni afer kameres.

Blerje Online Kamera Sigurie e Vezhgimi | Dyqan Taxi

Main Menu

Mi Camera Home Security – Kamera Sigurie