Kamera Spiune ne Shitje | Kamera te Fshehta online

3,439L

In stock

Kategoria:

KAMERA SPIUNE E FSHEHTE

Kamera Spiune ne shitje Te fshehta | Ne shitje online ne Dyqan Taxi

Ky celes makine eshte nje kamera spiune e teknologjise sekrete te vezhgimit. Qe nga regjistrimi i suportit me video me rezolucion te larte ky celes eshte i persosur per regjistrime te fshehta. Mund ta mbani ne dore dhe ajo ne cast do te filloje te regjistroje te gjitha pamjet qe do ti mundesoni.

REGJISTRIM VIDEO

Drejtojeni drejt objektivit dhe regjstroni pamjet e deshiruara pa u kuptuar. Me pamjen si nje celes makine nuk do te shqetesoheni kurre se dikush mund ta kuptoje qe eshte nje regjistrues portativ i instaluar brenda celesit.

Vendosni nje karte memorje per nje perdorim te gjate pa nevojen e shkarkimit ne kompjuter.

KAMERA E FSHEHTE | NE SHITJE DYQAN TAXI

Eshte nja pajisje perfekte per te regjistruar biseda private te cilat mund t’ju nevojiten me vone per cfaredo arsye.

Shkalla e plote e kornizes ofron video te pastra me rezolucion te larte dhe me pasterti te figures.. Bateria e saj mund te regjistroj deri ne 2 ore video pa nderprerje. Pasi mbaroni regjistrimin Ju mund ti kaloni regjistrimet tuaja ne kompjuter permes nje kabllo USB 2.0 dhe ti shkarkoni per ti pare ne laptop pc apo tablet. Videot mund te shihen edhe ne te gjithe telefonat Android 

Kjo kamera mundeson dhe opsionin e fotove 5MP me rezolucion JPEG 1280×960 pixel.
Bateria e saj e kapacitetit te larte prej 300mA te Li-Io siguron 2 ore regjistrim per ngarkim te plote te saj.
Bateria mund te rikarikohet sa here te deshironi nepermjet kavos usb te perfshire ne pakete.

Regjistrim ne kohe reale ne formatin video AVI: 1280×960 piksel
Formati i kameres 1280×96 piksel
Mund te perdoret dhe si USB
Suporton karte  microSD 128MB deri ne 16GB

Lloji i baterise Li-Ion, punon rreth 180 minuta 

KAMERA SPIUNE E FSHEHTE NE SHITJE

Specifikat 

Kamera Spiune te Fshehta ne shitje online ne Dyqan Taxi.

Formati Video: AVI, M-JPEG
Rezoluta Video: 640 * 480 VGA
Formati foto: JPG 1280 * 960
Suporton sistemet: Windows ME / 2000 XP 2003 / Vista
Bateria: 245 mAh punon rreth 60-70 min me nje full karikim
Karikim i lehte me pc ose karikues cel DC 5V
Kabllo USB per karikim dhe transferimin e te dhenave
USB 1.1 ose 2.0
Suporton sisteme: Windows 10/7/ME/2000/XP/Vista/
Dimensionet: 1.2 x 1.95 x 0.4 inch (3 CM x 4.9 CM x 1 CM)
Kamera Instalohet automatikisht

kamera sigurie spiune ne shitje online ne dyqan taxi Kamera e fshehte

Kamera e fshehte ne shitje


Blerje online te sigurta ne Shqiperi vetem ne Qendren me te madhe Tregtare | Dyqan Taxi 

Main Menu

Kamera Spiune ne Shitje | Kamera te Fshehta online