HD Kamera Sportive | Sports Camera 4K – Professional

4,589L

In stock

Kategoria:

SPORT HD CAMERA

HD Kamera Sportive | Sports Camera 4K | Professional | Waterproof |  Dyqan Taxi

Kamera Sportive  , mund te perdoret si aparat fotografik. Jepini xhirimeve tuaja detajet qe meritojne . Filmoni jeten pikerisht ashtu si e shihni.Procesor i shpejte, i fuqishem dhe zvogelon nivelin e zhurmes ne te gjithe imazhin.Nje monitor qe siguron pamje te qarta dhe te ndritshme me kontrast te shkelqyer dhe kend te gjere shikimi.

SPORT HD CAMERA

Specifikat

Image Sensor : 16 MP CMOS-Sensor
Video Resolution: 4K
Video Format: H.264
Deafult resolution: Video 1080p / Picture 4640*3480
WiFi OS : Android & iOs
Memory : Micro SD Card – 64 GB
HD Kamera sportive Multi-Language
Connections: USB 2.0 HD Out
Waterproof Professional Sports Camera


Kamera per regjistrim gjate aktiviteteve | Sport | Dyqan Taxi

Main Menu

HD Kamera Sportive | Sports Camera 4K – Professional