Wireless Camera | Mi Camera HD

8,510L

In stock

Kategoria:

WIRELESS CAMERA Mi

Wireless Camera  , kamera sigurie mund ta beni tuajen duke e porositur online ne Dyqan Taxi .

Eshte nje pajisje e cila ka madhesi te vogel, dizajn unik dhe pershtatet ne çfaredo ambienti . Mund te perdoret per zyre, dhoma per konferenca, dhe per shfrytezim personal.

WIRELESS CAMERA Mi

Kamera Xioami Mijia Dyqan Taxi

Specifikat:

– Mund te perdoret si nje kamera e fshehte.
– Kamera kryen edhe funksionin e nje kamere vezhgimi per zyra dhe shtepi ku ju gjithmone do te jeni ne dijeni per situaten e shtepise suaj .
– Fale kesaj pajisje ju nuk do te humbisni asnje cast te gezimeve familjare, festave te ndryshme edhe nese nuk jeni aty.
– Ka permasa te vogla dhe shume e thjeshte ne perdorim.
– Mikrofon te integruar.
– Mund ta vendosni kudo
– Kend Shikimi 130°
– Pamje profesionale
– Mundeson pamje te qarte, madje edhe nese jeni afer kameres.

Mi Camera HD ne Dyqan Taxi

Main Menu

Wireless Camera | Mi Camera HD