Selfie Stick IPhoto 360 Grade Smart rotation

2,875L

In stock

Kategoria:

360 GRADE SHKOP SELFIE

Selfie Stick IPhoto 360 grade | Shkop Selfie | Porosit Online ne Dyqan Taxi

Gjithcka qe ju duhet per selfie fantastike . Selfie Stick , lidheni me smartphone-in tuaj dhe nepermjet butonave ne dorezen e tij mund te shkrepni selfie te mrekullueshme .
Gjatesi e pershtatshme , me nje dizajn miqesor
Rrotullim automatik 360 grade
Shkop Selfie me material te doreza te bute qe e ben me te pershtatshem dhe praktik .
Tani mund te realizoni vet ju me kete shkop Selfie fotot qe ju deshironi .


Zgjidh me mire & me lire Dyqan Taxi

Main Menu

Selfie Stick IPhoto 360 Grade Smart rotation