Mini Projektor LED | Foto Projector YG300 Portable

6,314L

In stock

Kategoria:

MINI PROJEKTOR YG300

Mini Video Projektor LED Ne Shitje | Foto | YG300 Portable Projector | Blerje online ne Dyqan Taxi

Mini Projector for sale

Kinema ne shtepine tuaj.
Nese po kerkoni nje projektor portativ qe ofron nje cilesi shume te larte me nje çmim mjaft konkurrues, zgjidhni kete projektor Led . Audiencat tuaja do te shijojne imazhe te sakta dhe te qarta . Gjithashtu me ngjyra te ndritshme, reale dhe me nje ngjyre te zeze te thelle fale ndriçimit te projektorit dhe raportit te kontrastit . Led lights ju mundesojne nje pamje magjike.

MINI PROJECTOR FOTO VIDEO

Madhesia kompakte e projektor LED e ben te lehte mbajtjen e tij neper takime, leksione, seminare ose prezantime. Lidhja e projektorit eshte po ashtu e lehte: te gjitha portat dhe bashkuesit e tij janë te grupuar ne menyre te pershtatshme per nje akses jashtezakonisht te lehte.

MINI PROJEKTOR YG300 NE SHITJE

Mini Video Projektor Led Foto ne Shitje Yg300 Dyqan Taxi

Mini Projektor

Mund te lidhet me Televizorin me ane te fishes HDMI

Permiresoni eksperiencen e audiences tuaj duke lidhur çdo burim audio me altoparlantin e integruar me cilesi te larte ne kete mini projektor. Gjithashtu  duke e lidhur projektorin me nje amplifikator ose sistem fonie me ane te portes se audios.
Zgjidhni kete Mini Projektor Led  ulni koston ,por jo cilesine .

Specification:
– Best projection distance: 1.8m
– Remote controller battery: 2 x AAA battery ( not included )
 MINI PROJECTOR | PORTABLE PROJECTOR
 Kinemaja ne shtepine tuaj | Watching Your Favorite Movies

Model:
YG-300
Display type: LCD
Native Resolution: 320 x 240
Resolution Support: 1920 x 1080
Brightness: 400 – 600 Lumens
Contrast Ratio: 800:1
Throw Ration: 1.4:1
Projection Distance: 1.2 – 3m
Image Size: 20 – 80 inch
Image Quality Scale: 4:3
Interface: 3.5mm Audio,HDMI,TF Card Slot,USB
Aspect Ratio: 4:3
Certificate: CE,FCC,RoHs
Color: Yellow
Function: Speaker
Projektor Mini Dyqan Taxi

Mini Projektor YG 300

Lamp: LED LIGHT
Bluetooth: Unsupport
Picture Formats: BMP, PNG, JPEG
Video Formats: full format support
Audio Formats: MP3, WMA, OGG, AAC, FLAC, APE, WAV
Power Supply: 12V
Built-in Speaker: Yes
Noise (dB): 24
Compatible with: Xbox
Lamp Life: 30000 hours
DVB-T Supported: No
Phone Connection: Need Wi fi Adapter M9 Plus
External Subtitle Supported: No
3D: No
Tripod Height: not included
Package weight: 0.607 kg
Product size (L x W x H): 12.50 x 8.50 x 4.50 cm / 4.92 x 3.35 x 1.77 inches
Package size (L x W x H): 19.50 x 17.50 x 8.00 cm / 7.68 x 6.89 x 3.15 inches
Package Contents: 1 x YG – 300 LCD Projector, 1 x Remote Control, 1 x AV Cable, 1 x English Instruction Manual

Dyqan Taxi | Blerje Online te sigurta

Main Menu

Mini Projektor LED | Foto Projector YG300 Portable