Projektor per femije | Kids Story Projector

8,280L

In stock

Kategoria:

KIDS STORY PROJECTOR | PROJEKTOR PER FEMIJE

Mini Projektor per femije | Kids Story Projector

Pervoja me e mire e shikimit me 1.67 milion ngjyra 
Suporton madhesine e projeksionit 24 deri ne 60 inch. Gjithashtu ju lehtesisht mund te rregulloni raportin e aspektit nga 16:9 ne 4:3. Imazhe te qarta dhe natyrale. Perjetoni me prane boten virtuale dhe lejoni femijet tuaj te humbasin ne te pa demtuar shikimin e tyre. Drita e saj e bute eshte e pademshme.

Dhurata e shkelqyer per femije. 

Nje pajisje e mrekullueshme per femije. Mund te shohin lojra, perrallat e tyre te preferuara apo dhe mesime te ndryshme. Shnderroni dhomen e tyre te gjumit ne nje teater te vogel.
Projektor me 2 Altoparlant te integruar per tingullin stereo 
Zhvilimi i talenteve te femijeve per te kenduar, kercyer nis si nje pasion qe ne moshe te vogel. Muzike e paster dhe me tinguj te cilet nuk e demtojne degjimin e tyre. Nje boks & projektor kompakt dhe i levizshem.

Mini Projektor per femije | Kids Story Projector

mini projektor per femije kids story projector

Karakteristika

-Mbron syte e tyre me driten e bute dhe ta pademshme.
-Ideale per te luajtur lojra, per te shijuar video dhe muzike.
-Ju mundeson te shihni imazhe te qarta dhe natyrale ne nje ekran me te madh.
-Ekran me ngjyra reale.
-Lidhet lehtesisht me pajisje si TV box, laptop, kompjuter, kamera digjitale etj.
-Tingull i qarte.
-Altoparlante te dyfishte te integruar.
Specifikat Teknike: 
Mbeshtetje maksimale me rezolucion: 1920*1080
1.67 milion ngjyra.
Suporton porte HDMi, AV, USB dhe TF.

Dyqan Taxi | Bli Online, kurse kohe & para!

Main Menu

Projektor per femije | Kids Story Projector