Projektor LED | UC18 – Mini LED Projector

6,889L

In stock

Kategoria:

MINI PROJEKTORI UC18

Projektor LED Mini | Led Lights | UC 18 PROJECTOR | Blerje online & te sigurta ne Dyqan Taxi

Kinema ne shtepine tuaj.
Nese po kerkoni nje projektor portativ qe ofron nje cilesi te jashtezakonshme me nje çmim mjaft konkurrues, zgjidhni kete projektor Led . Audiencat tuaja do te shijojne imazhe te sakta dhe te qarta . Gjithashtu me ngjyra te ndritshme, reale dhe me nje ngjyre te zeze te thelle fale ndriçimit te projektorit dhe raportit te kontrastit . Led lights ju mundesojne nje pamje magjike.

Madhesia kompakte e projektor LED e ben te lehte mbajtjen e tij neper takime, leksione, seminare ose prezantime. Lidhja e projektorit eshte po ashtu e lehte: te gjitha portat dhe bashkuesit e tij janë te grupuar ne menyre te pershtatshme per nje akses jashtezakonisht te lehte.

Mini Foto Video Projektor Led Projector Ne Shitje ne Dyqan Taxi Tirane

PROJEKTORI MINI UC18

Permiresoni eksperiencen e audiences tuaj duke lidhur çdo burim audio me altoparlantin e integruar me cilesi te larte. Gjithashtu  duke e lidhur projektorin me nje amplifikator ose sistem fonie me ane te portes se audios.
Zgjidhni kete Projektor Led  ulni koston ,por jo cilesine .

Jetegjatesia e llampes eshte ne modalitetin ekonomik.
Kostot e mirembajtjes mbahen ne nje minimum absolut . Audienca juaj nuk do te shqetesohet nga zhurma ne sfond. Ventilatori i projektorit Led punon qete dhe  vetem ne modalitetin ekonomik.


PROJEKTOR LED MINI UC18

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Projektor LED | UC18 – Mini LED Projector