Carioca Bravo | Bojra per femije | Markers Superwashable

403L

In stock

Kategoria:

CARIOCA BRAVO

Carioca Bravo | Bojra per femije | Lapsa te lengshem | Markers SuperWashable | 24 Cope | Dyqan Taxi |

Markers | Ideal per femijet tuaj | Lapsa te lengshem  | 

Lapsa te lengshem te cilet mund te lahen nga rrobat apo cdo shenje qe mund te bejne.
Keto ngjyra brilante jane nje prodhim italian | Cilesi e larte |
Bojrat mund te perdoren ne leter | karton | dru |
Teper i lehte per tu perdorur | Diameter 6mm |


Bojra Carioca Bravo  |  
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije |
Jane teper rezistent dhe ngjyrat e tij nuk humbasin me kalimin e kohes.
Lengu nuk ka permbajtje toksike dhe as arome te pakendshme.
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Carioca Bravo |

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese | vizatoni kuklla | makina | lojra per femije | imazhe nga perralla per femije | dhe gjithcka tjeter qe imagjinoni.

| Lapsa Carioca  | Bojra per femije | Ngjyra shkelqyese dhe me nje cilesi te larte |
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.

Specifikat | Markers Carioca Bravo | Bojra per femije | 

Lapsa te lengshem
Lahen lehtesisht njollat e tyre
Pako me 12 markers | Ngjyra te ndritshme |
Ngjyra brilante | Plot shkelqim te cilat mund ti personalizosh.
Rezistojne per nje kohe te gjate

Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi!
Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Carioca Bravo | Bojra per femije | Markers Superwashable