Ngjyra Magjike – Carioca Magic Color

322L

In stock

Kategoria:

Ngjyra magjike per femije.

Carioca Magic Color, ngjyra magjike per femije | Lapsa te lengshem | Carioca Markers.


7 Lapsa Mahnites dhe 1 Laps Magjik. 

Keto ngjyra brilante jane nje prodhim italian me cilesi e larte.
Bojrat mund te perdoren ne leter, karton, dhe dru.
Teper i lehte per tu perdorur  dhe pershtatet lehtesisht me doren e femijeve tuaj.

erasable carioca markers
Ngjyra Magjike Carioca  Erasable Marker. 
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije.
Teper te thjeshta per tu perzier midis tyre.
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Lapsa Magjik me Ngjyre.

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese mund te vizatoni kuklla, makina, lojra per femije, imazhe nga perralla per femije dhe gjithcka tjeter qe imagjinoni.

Carioca  | Lapsa magjik te lengshem me ngjyra shkelqyese dhe me nje cilesi te larte.
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.
7 lapsa te lengshem per te shprehur imagjinaten tuaj. 1 Laps Magjik per te fshire cdo detaje qe nuk ju pelqen.

carioca erasable markers

Magic Carioca Erasable Markers 

Specifikat | Carioca Magic Color | Carioca Markers per femije

7 Lapsa te mrekullueshem & 1 Laps Magjik
Diameter | 6mm |
Pako me 8 ngjyra te ndritshme.
Ngjyra brilante | Plot shkelqim.
Dhurata ideale per femijet tuaj ne kete vit te ri shkollor!


Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Ngjyra Magjike – Carioca Magic Color