Ngjyra Magjike per femije – Carioca Magic Color Change

380L

In stock

Kategoria:

NGJYRA MAGJIKE CARIOCA

Carioca Magic Color, ngjyra magjike per femije | Lapsa te lengshem | Carioca Markers.


9 Lapsa Mahnites dhe 1 Laps Magjik i cili 2-fishon ngjyrat tuaja

Keto ngjyra brilante jane nje prodhim italian me cilesi e larte.
Bojrat mund te perdoren ne leter, karton, dhe dru.
Teper i lehte per tu perdorur  dhe pershtatet lehtesisht me doren e femijeve tuaj.

NGJYRA CARIOCA MAGJIKE PER FEMIJE
Ngjyra Magjike Carioca  Color Change |  
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije.
Teper te thjeshta per tu perzier midis tyre, tani me vetem 9 lapsa ofrojini femijeve tuaj 18 ngjyra. Kjo fale nje lapsi te vetem magjik.
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Lapsa me Ngjyre.

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese mund te vizatoni kuklla, makina, lojra per femije, imazhe nga perralla per femije dhe gjithcka tjeter qe imagjinoni.

Carioca  | Lapsa magjik te lengshem me ngjyra shkelqyese dhe me nje cilesi te larte.
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.
9 lapsa te lengshem per te shprehur imagjinaten tuaj. 1 Laps Magjik per te fshire cdo detaje qe nuk ju pelqen.

Carioca Color Change

Specifikat | Carioca Magic Color | Carioca Markers per femije

9 Lapsa te mrekullueshem & 1 Laps Magjik
Diameter | 6mm |
Pako me 9 ngjyra te ndritshme.
Ngjyra brilante | Plot shkelqim.
Dhurata ideale per femijet tuaj ne kete vit te ri shkollor!
Dyfishoni ngjyrat.

color change carioca ne dyqan taxi


Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Ngjyra Magjike per femije – Carioca Magic Color Change