Big Mouse Pad | Bloody Gaming Pad

2,174L

In stock

Kategoria:

BIG BLOODY MOUSE PAD

Big Bloody Gaming Mouse Pad | Free Games | Keyboard and Mouse

Të endura me material të tekstilit të hollë qe ofron sipërfaqe të lëmuar dhe lejon që mouse të rrëshqasë me saktësi.

big gaming mouse pad bloody free games

Pika delikate e mouse me sipërfaqe të lëmuar është e përshtatshme për shpejtësinë e kërkuar të lojës , siç janë Video Games me strategji në kohë reale. Rezistencë më e vogël në sipërfaqe, kontrolli më i shpejtë i mouse-it gjate lojes.

Ndertuar nga nje material i besueshem, mouse pad eshte i lehte per t’u mbeshtjelle. Materiali Mat është me madhësi të madhe (430 × 350 mm), i cili zgjeron lirinë dhe shtrirjen e lëvizjeve të duarve gjate kohes qe ju shijoni online games. Gome e trashë bazë (4 mm) mban mirë aksesorin. Mouse leviz me saktesi optimale. Siguron qe te jete i qendrueshem dhe per perdorime te gjata ne kohe.

Skajet e qepura e mbrojne nga demtimet mekanike. Kjo është zgjidhja më e mirë për ata që duan të kenë një qilim të rrobave me cilësi të lartë që për një kohë të gjatë ruan karakteristikat dhe pamjen e saj.

Bloody Games Free | Big Mouse Pad | High Quality 

mouse pad gaming bloody free games

Specifikat

Marka: Bloody
Dimensionet: 16.9*13.8*0.2inch
Ngjyra: E zeze
Gaming Mouse Pad me Material: Gome


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Vendmbajtëse

Big Mouse Pad | Bloody Gaming Pad