Tastiere kompjuteri me Wireless 2.4G

2,059L

In stock

Kategoria:

TASTIERE WIRELESS 2.4G

Tastiere Kompjuteri Wireless | Tastier Shqip

Tastier Kompjuteri Mini Multifunksionale

Kombinim TouchPad, LED me prapavije me pershtates USB.
Tastjere kompjuteri e cila mbeshtet funksionet me shume gishta, nje klik te vetem me gisht si funksionin e majte te miut. Klik me dy gishta si funksionin e djathte te miut. Zvarrit gishtin e dyfishte si ekranin qe perseritet. Tastiere inteligjente me ndjeshmeri te larte eshte vertete gjithcka qe ju duhet per te punuar dhe per lojerat tuaja. Nuk eshte e nevojshme te shperqendroheni ne kerkim te mausit kur syte tuaj jane mbi ekran. Tashme gjithcka shfaqet para jus ne nje tastier te vetme.

Forme inovative

TastierePortative, elegante e perkryer per PC, iPad, Android TV Box, Google TV Box, Xbox360, PS3, HTPC, IPTV.

Pergjithesisht kjo tastjere pershtatet mire ne Televizoret inteligjente vecanerisht ata te markes Samsung. Kombinimi ideal i miut dhe tastieres ne nje produkt te vetem.

Forme perfekte per te komanduar PC, Android TV , Google TV , Xbox 360, ,etj
Pajisja fiket vete kur bateria bie ne nivel kritik.

Nje tastier wireless universale per te gjitha pajisjet.
Ndryshoni rreshqitjet dhe opsionet e ekranit.

Shkruani ne ekran, theksoni fjalet dhe objektet thjeshte duke perdorur kete mini tastiere dhe miun me Touch Pad.

 Tastiere Wireless kompjuteri

Tastiere Wireless | Tastier Shqip kompjuteri

Tastiera me Wireless Wifi per kompiuter Android Tv Box

Specifikat

92 Taste, 2.4GHz Wireless Keyboard.
Funksione te pershtatshme
Ndertuar ne nje material te nje kualiteti te larte.
Tastier me bateri te rikarikueshme Li-ion e cila zgjat per nje kohe te gjate.

Komando Android Tv Box Wireless | DYQAN TAXI

Main Menu

Tastiere kompjuteri me Wireless 2.4G