A4Tech X7 Mouse Pad | Gaming Pad

909L

In stock

Kategoria:

A4TECH GAMING MOUSE PAD X7

Best A4Tech X7 Mouse Pad | Large Gaming Pad

A4tech prodhon gaming mouse të dizajnuar me qellimin kryesore per nje performance te larte, prandaj ata e dinë se cili gaming pad i shoqërojnë më së miri. Projektuar deri ne detaje per te plotesuar te gjitha kerkesat e perdoruesve.

Ky jastëk i mouse është kryesisht i përshtatshëm për entuziastët e lojrave. Sipërfaqja e tekstilit me cilësi të lartë përmirëson saktësinë dhe kohën e reagimit të gaming mouse.

Materiali sipërfaqësor ka një numër të lartë fije silioni për kontrollin ekstremisht të saktë të mouse dhe një rrëshqitje të qetë. Në të njëjtën kohë, baza e saj e gomës ndihmon në parandalimin e rrëshqitjes së tij ne tryezën tuaj gjatë kohës që jeni duke luajtur.

Zgjeron lirinë dhe shtrirjen e lëvizjeve të duarve gjate kohes qe ju shijoni online games. Avantazh ne lojerat tuaja per t’ju sjell me prane fitores. Dimensionet prej 437 350 mm nuk kufizojnë lëvizjen e miut mbi jastëk. Eshtë i përshtatshëm për të gjitha llojet e mouse.

best a4tech x7 gaming mause pad

Best Large Gaming Mouse Pad A4Tech X7

Marrja e një mouse pad me cilësi të lartë nuk nënkupton gjithmonë shpenzimin e shumë parave, mjafton të zgjedhësh siç duhet.

Karakteristika

Sipërfaqja me cilësi të lartë promovon rrëshqitje të butë të mouse dhe saktësi të zgjeruar.
E bërë nga materiali i besueshëm, mouse pad është i lehtë për tu mbështjellë ose zgjeruar.
E qendrueshme dhe rezistente.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

A4Tech X7 Mouse Pad | Gaming Pad