Wireless Keyboard And mouse Set | 2.4GHz

2,289L

In stock

Kategoria:

WIRELESS KEYBOARD & MOUSE SET

Wireless Keyboard and mouse set for laptop | WiFi | Dyqan Taxi

Lidhja Wireless 2.4GHz siguron nje lidhje te fuqishme te besueshme deri ne 10 metra. Nje marres USB mund te lidh dhe keyboard dhe tastieren me kompjuterin. Marresi USB rruhet  ne vendin e hapesires se baterise se tastieres. Kjo keyboard vjen me 104 taste.
gaming keyboard and mouse set wireless wifi
Shkruani ne menyre te qete, shpejte dhe me saktesi me kete Wireless Keyboard for laptop. Dizajni me profil te ulet krijon nje pozite te rehatshme shtypjeje. Shtypja dhe klikimi i saj shmang shqetesimin e kolegeve apo familjareve tuaj nderkohe qe ju jeni te zhytur ne pune. Eshte perfekte per perdorim zyre dhe biznesi.

Tastiera mundesohet nga betaria 1*AA me kohe gatishmerie 12 mujore, ndersa mouse mundesohet nga baterite 2*AAA koha e gatishmerise se te cilave zgjat 18 muaj. Mouse hyn ne modalitetin e gjumit per te kursyer energji pas 6 minutash qe ai nuk eshte perdorur.

Me nje forme te hijshme dhe te skalitur pa tela jane projektuar per te qendruar ne kohe si ne diten e pare te perdorimit. Kombinohet me Windows XP / Vista / 8/10.

WiFi Keyboard and Mouse

Karakteristika

-Dizajni ergonometrik i avancuar ofron ne perfromance te larte dhe te qendrueshme.
-Levizni lehte dhe shpejte midis faqeve web apo dokumentave.
-Rezistente ndaj sperkajeve te ndryshme qe mund te pesoje ne rast “aksidenti” si derdhja e nje gote leng gjate kohes qe ju punoni.

Specifikimet

  • Wireless Range: 33feet / 10 meters
  • Wireless Encryption: 128-bit Advanced Encryption standart
  • Wireless Keyboard and Mouse Compatible: XP/2003/7/8/10, IBM PC/XT

Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Wireless Keyboard And mouse Set | 2.4GHz