Brez dobesimi per belin- Sweet Sweat Waist Trimmer

1,714L

In stock

Kategoria:

Sweet Sweat Waist Trimmer

Brez Dobesimi per belin – Per Femra dhe Meshkuj | Sweet Sweat Waist Trimmer ne Dyqan Taxi

Brez per dobesim i cili mbeshtet muskujt tuaj te shpines dhe te barkut ndersa ruajne nxehtesine terapeutike. Si rezultat ju nuk do te hiqni vetem kg qe nuk deshironi por do te lehtesoni muskujt e lenduar.  Ofron rehati dhe kur perdoret gjate kohes qe ju sterviteni. Rezultatet ne keto raste jane me te shpejta.

Eshte i perbere nga material termik 100% pa permbajtje latex, me material najloni ne anen e jashtme dhe nje dizajn me kontur per te ofruar me teper rehati. Mbyllja plotesisht e rregullueshme siguron nje pershtatje optimale beli deri ne 42 inch.

Brez Dobesimi per belin per meshkuj dhe femra, i cili promovon nje rritje shtese te djersitjes kur perdoret gjate ushtrimit.
Siguron kompresim te menjehershem te barkut dhe mbeshtetje te mesit.
Material i rehatshem, me peshe te lehte dhe e palevizshme gjate ushtrimeve.

Produkt i testuar dermatologjikisht. Ne rastet e rralla kur ju mund te vini re ndonje shqetesim nga perdorimi i tij, duhet nderprere menjehere ushtrimi i tij. Perdoret nga femrat dhe meshkujt.

Waist Trimmer ne Dyqan Taxi | Brez dobesimi

Sweat Sweet Brez dobesimi per palester Dyqan Taxi

Para perdorimit fillestar fshijeni brezin e dobesimit lehtesisht me nje pelhure te lagur. Perdorni nje pelhure tjeter te thate per tharjen e brezit. Pas perdorimit nje lecke te lagur me sapun ju mjafton per ta pastruar nga brenda brezin e dobesimit. Me pas me nje lecke te thate mund ta thani ate.

KUJDES: Mos e perdorni ne pjese ku keni plage te hapura, apo nese ju jeni alergjik ndaj Neoprene. Mos e mbani veshur per me teper se 2 ore pasi Neoprene eshte krijuar per t’u veshur vetem per periudha te shkurtra kohore.


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Dyqan Taxi!

Main Menu

Brez dobesimi per belin- Sweet Sweat Waist Trimmer