Depilatori Brown – Makine Depilimi per femra

2,519L

In stock

Kategoria:

Depilatori Brown

Depilatori Brown – Makine Depilimi per femra ne Dyqan Taxi.

Dizajn Modern

Depilatori Brown dallohet per dizajnin e tij modern dhe elegant qe pershtatet shume mire ne duart tuaja. Ndersa koka e depilatorit perputhet me zonen e lekures qe po depiloni. Fale shperndarjes se teheve depilatori ofron depilim te dakte dhe delikat. Perdoret vetem i lidhur me kabllo duke ju ofruar nje depilim te vazhdueshem pa nderprerje. Kjo pajisje eshte perfekte per çdo femer.

Sistem Depilimi Efikas

Ky depilator ka 20 piskatore te cilat terheqin dhe shkulin qimet ne menyre eficente, per nje lekure te bute dhe te lemuar qe zgjat per disa jave. Gjithashtu depilatori ka 2 nivele shpejtesie: shpejtesia e pare ofron depilim me delikat dhe te kujdesshem, ndersa shpejtesia e dyte ofron performance te shpejte. Dhe pasi qimet te fillojne te dalin serisht, ato do te jene me te holla dhe me te buta, duke ju bere seancen tjeter te depilimin me te thjeshte.

Makine Depilimi per femra Brown

Epilator per femra Brown Dyqan Taxi

Thjeshte ndizni pajisjen dhe ne pak sekonda ju do te keni nje lekure te bute dhe pa qime. Perdoreni ate per te pasur nje trup pa qime dhe te lemueshem. Pas depilimit mund te perdorni Vaj Aloe Vera per ta mbajtur lekuren me te bute dhe dhurojini me teper shkelqim.

Pastrim i lehte | Makine Depilimi ne Dyqan Taxi.

Depilatori Brown vjen bashke me nje furce te vogel per te pastruar koken e depilatorit. Çdo njeri prej nesh meriton nje lekure te bute. 


Blerje online te sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi.

Main Menu

Depilatori Brown – Makine Depilimi per femra