Korrigjues per Klavikulen – Korrigjues Shpine

1,369L

In stock

Kategoria:

Clavicle Correction Belt

Korrigjues per Klavikulen – Clavicle Correction Belt | Klavikula | Korrigjues shpine ne Dyqan Taxi.

Korrigjues i Klavikules i cili rregullon qetesisht demtimet ne shpinen tuaj. Mbeshtetje per shpatullat ne kthimin e tyre ne pozicionin natyral. Ka nje rrip te lehte qe mban zonen e shpatullave ne pozicionin e duhur per te ndihmuar ne nisjen e procesit te sherimit pas nje frakture klavikulare.

Ndihmon ne kthimin e shpines ne gjendjen e saj natyrale. Per crregullimet e qendrimit te femijet, adoleshentet dhe te rriturit. Eshte mire te filloni perdorimin e tij sapo te vini re shenjat e para ne qendrimin tuaj dhe shpesh here dhe dhimbjet qe do te ndjeni.

Zbut dhimbjet ne pjesen mesore dhe te siperme te shtylles kurrizore. Nderkohe qe shpatullat levizin prapa, gjoksi del perpara dhe kjo i jep shpines nje fortesi. Ndihmon per te korrigjuar dhe pervetesuar dhe nje here qendrimin fiziologjik normal. Parandalon qendrimin e dobet dhe te deformuar te trupit. 

Dizajni i lehte i jep perdoruesit lirine e plote te levizjes.

Nje veshje e padukshme, Mund ta vishni ne menyre diskrete dhe shijoni pamjen tuaj te re.
Produkt i aprovuar nga mjeksia per te hequr dhimbjet muskulore.

Korrigjues Shpine ne Dyqan Taxi | I forte dhe Komod

Ofron rehati pavarsisht se ju mund te keni ngecur ne zyre duke punuar me ore te tera.
Ky produkt eshte i pershtatshem per cdo rutine. Nje avantazh tjeter eshte larja lehtesisht me dore e tij.

Korrigjues per klavikulen

Korse per shpinen dhe qafen Dyqan Online

Karakteristikat Clavicle Belt ne Dyqan Taxi

Material Neopren i rehatshem.
Model i vecante i lirshem per te rregulluar ngushtesine.
Mund te vishet lehtesisht dhe nuk krioj ndjesi bezdisje.
Ulje efektive e fraktures mediale.
Ndikon ne permiresimin e qendrimit tuaj | Klavikula


Blerje online te Sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi! 

Main Menu

Korrigjues per Klavikulen – Korrigjues Shpine