Pajisje Fitnesi – Revoflex Xtreme | Home Workout

2,174L

In stock

Kategoria:

Revoflex Xtreme

Pajisje Fitnesi – Revoflex Xtreme | Stervitje ne kushte shtepie | Home workout ne Dyqan Taxi.

Trajnohuni me Revoflex Extreme vetem ne 5 minuta ne dite dhe do te arrini rezultate te jahtezakonshme. Muskujt e barkut, muskujt e shpines, krahut, shpatullave dhe kofshes sterviten te gjithe vetem fale nje pajisje. Muskujt trajtohen njekohesisht me kete pajisje fitnesi sportive unike. Stervitje ne kushte shtepie per trupin qe ju keni deshiruar. Ju mund te zgjidhni midis 6 niveleve  te trajnimit dhe 44 ushtrimeve te ndryshme dhe keshtu pershtasni ne menyre optimale stervitjen tuaj.

Bandat e gomes vendosin nje rezistence te shtuar ndersa shtyje perpara muskujt tuaj. Kur rreshqisni pas tensioni i ndertuar leshohet ngadale. Kjo ju kthen lirisht ne pozicionin tuaj fillestar. Eshte i projektuar ne menyre perfekte per te dyja gjinite, si per femrat dhe per meshkujt.

Nje pune e rregull me kete Pajisje Fitnesi ju ndihmon te zgjeroni gjoksin, shpinen, krahet, shaptullat etj. Me nje levizje te vetme i jepni forme te persosur trupit tuaj brenda nje kohe te shkurter. Natyra kompakte e kesaj pajisje e ben ate miqesore per udhetimet tuaja. Ju mund ta vendosni ne dhomen tuaj, nen krevat ose brenda nje rafti fale struktures se lehte qe kjo pajisje fitensi disponon. 

Merrni kete pajisje per te arritur trupin qe keni deshiruar fale home workout. Perzgjidhi ju se cfare muskujsh deshironi tye stervisni. Gjate stervitjes nuk leshohet zhurme, mjetet me te mira sportive per tu stervitur ne shtepi. 90% e muskulit tuaj eshte duke u stervitur gjate kohes qe ju ushtroheni.

Trajnohuni intesivisht me kete Pajisje Fitnesi!

Ne Paketim perfshihet:

Revoflex Xtreme
Kasa mbajtese
Manuali i perdorimit
Dieta
Nje guide ushtrimesh
Cante per pajisje fitnesi ne Dyqan Taxi.

Pajsije Fitnesi


Blerje online ne Qendren me te madhe Tregtare online ne Shqiperi Dyqan Taxi

Main Menu

Vendmbajtëse

Pajisje Fitnesi – Revoflex Xtreme | Home Workout