Brez Dobesimi – Fitness Belt Sauna Massage 2 In 1

3,324L

In stock

Kategoria:

Sauna Massage 2 In 1

Brez Dobesimi Sauna Massage 2 In 1 – Fitness Belt | Dobesimi i Barkut me i Shpejte | Fitnesi dhe Shendeti

Masazh Sauna 2n1, Brez per burra dhe per gra. Rrip Vibrues dhe masazhues.

I dobishem per te mbrojtur shendetin. Mikro masazhues elektromagnetik te cilet lehtesojne lodhjen dhe ju relaksojne pas nje dite te ngarkuar ne pune. Produkt i sigurt dhe i besueshem per efektshmerine e tij.

Dizajni dhe kompresimi ju ndihmojne te korrigjoni rrafshimin e barkut dhe cdo pjese tjeter qe ju deshironi. Brez Dobesimi eshte i perkryer per t’u perdorur cdo dite gjate aktivitetit fizike por edhe kur ju jeni duke pare televizor.
Projektuar ne menyre qe te shkaktoje sa me shume djersitje ne bel, kofshe, krahe tj.
Kjo rutine fitnesi ka per qellim rritjen e tempertaures se trupit tuaj. Djersisni nga brenda dhe qendroni te thate nga jashte.

Permiresoni mireqenien tuaj | Fitness Belt

Dobesim i shpejte me sauna massage 2 n 1 Dyqan Taxi

Eshte nje pajisje multifunksionale, masazh, dridhje, terapi magnetike te gjitha ne nje produkt te vetem te teknologjise se larte. Mund ta vendosni rreth belit, shpines, kofshes dhe krahut. Perdorimi i nje numri te fuqishem vibrimesh te ketij brezi masazhues mund te pershpejtoje qarkullimin e gjakut ne trup dhe te eleminoje lodhjen. Dobesimi i barkut tani eshte me i lehte. Gjeneruar nga nje fushe e forte magnetike, mund te rregulloje ekulibrin e trupit tuaj, ta beje lekuren me te ndritshme dhe me te bukur dhe strukturen e trupit me te holle.

Karakteristika | Fitnesi dhe Shendeti | Brez Dobesimi 
1. Kontrolli inteligjent i mikrokompjuterit, furnizimi me energji DC12V eshte i sigurt dhe i mbrojtur nga mbingarkesa.
2. Masazh vibrimi me frekuence te larte, pershpejton qarkullimin e gjakut, eleminon lodhjen.
3. Nje numer i konsiderueshem magnetesh te cilet formojne nje efekt te forte te fushes magnetike te cilet permiresojne shendetin tuaj.
4. Tensioni akut i shkaktuar nga dhimbja e shpines ka terapi ndihmues.
5. Beli, shpina, kofshet dhe krahu fale vibrimit tonifikohen dhe humbin peshe.


Blerje online ne Dyqan Taxi!

Main Menu

Vendmbajtëse

Brez Dobesimi – Fitness Belt Sauna Massage 2 In 1