Korrigjues Shpine Elastik – Tonus Elast

1,714L

In stock

Kategoria:

Korrigjues Shpine Tonus Elast

Korrigjues Elastik Shpine – Back Brace Posture Corrector ne Dyqan Taxi.

Korrektori elastik mjekesor i Qendrimit me shirita i cili ofron rehati te larte.
Ndihmon ne kthimin e shpines ne gjendjen e saj natyrale. Per crregullimet e qendrimit te femijet, adoleshentet dhe te rriturit. Eshte mire te filloni perdorimin e tij sapo te vini re shenjat e para ne qendrimin tuaj dhe shpesh here dhe dhimbjet qe do te ndjeni.

Korrigjues Elastik Shpine ne Dyqan Taxi | Ka nje rrip te lehte qe mban zonen e shpatullave ne pozicionin e duhur per te ndihmuar ne nisjen e procesit te sherimit pas nje frakture klavikulare. Mund te perdoret gjithashtu per te ndihmuar ne korrigjimin e qendrimit te keq. Back Brace Posture Corrector, zbut dhimbjet ne pjesen mesore dhe te siperme te shtylles kurrizore. Nderkohe qe shpatullat levizin prapa, gjoksi del perpara dhe kjo i jep shpines nje fortesi. Ndihmon per te korrigjuar dhe pervetesuar dhe nje here qendrimin fiziologjik normal. Parandalon qendrimin e dobet dhe te deformuar te trupit. 

Korrigjues Shpine I Padukshem poshte rrobave.

Korigjues shpine Tonus Elast

Ju ofron lirshmeri te zgjeruar perdorimi derisa te pershtatet me formen e trupit tuaj. Krijon pershtatshmeri dhe per pjesen e barkut e cila varet nga perimetri trupor i secilit individ. Ju mund ta mbani poshte veshur rrobave tuaja, nderkohe qe jeni ne pune, po shetisni apo po ushtroheni. 

Materiali i saj eshte 60% Poliester & 40% Latex. Teper i bute dhe aspak shqetesues per trupin. Mund ta mbani veshur ne lekure ose siper mbi nje bluze te holle. Perdoret si per femra ashtu dhe per meshkuj.


Blerje Online te Sigurta ne Shqiperi ne Qendren Tregtare me te madhe Online Dyqan Taxi! Korrigjues Shpine.

Main Menu

Vendmbajtëse

Korrigjues Shpine Elastik – Tonus Elast