Berese Buke First Austria | Brumatrice shtepie ne shitje

12,420L

In stock

Kategoritë: ,

BERESE BUKE – BRUMATRICE FIRST AUSTRIA

Berese Buke First Austria Best Bread Maker Machine

Berese Buke First Austria 5152-3

Cilesime

-Prodhuesi i bukës me 12 programe automatike.
-Programi i bllokimit, petë dhe pica, program gatimi pa gluten.
-Funksioni automatik i ngrohjes për 60 minuta pas përfundimit të programit.
-Ekran LCD për kohëzgjatjen dhe shfaqjen e programit.
-Celesi i ngjyrave: përcaktimi i shkallës së ngjyrosjes së kores: E ulët, e mesme, e errët ose e shpejtë me 17 receta.
-Celesi i madhësisë së bukës: tregues për peshën e bukës 750g, 1000g ose 1250g. Pesha ndikon në kohën e gatimit.
-Zgjoheni dhe hani bukë të freskët me funksionin e vonesës deri në 15h. -10 minuta memorje në rast të ndërprerjes së energjisë.

Prodhuesi i bukës është ideal për përgatitjen e bukës ose reçelit të freskët. Përveç programeve për pjekje të bukës, bukëpjekësi mund të përgatisë dhe brumë si brumi i picave. Derdhni përbërësit në enë, zgjidhni programin, rregulloni shkallën e ngjyrosjes së kores, vendosni peshën dhe vendosni 10 orë dhe 30 minuta duke përdorur shigjetat +/-.

Specifikimet Teknike | Berese Buke | Best Bread Maker Machine | First Austria

Enë mbajtese jo e ngjitur
Fuqia: 850 vat
60 min funksioni i ngrohjes
Butoni Start / Stop: për të filluar dhe ndalur programet
Sasia: 750-1205g
2 goditje me grep dhe 850 vat.
Kordoni i rrymës: 0,9 Metër
Dimensionet, dritarja e shikimit: gjerësia: 10,5 cm gjatësi: 13 cm
Dimensionet e enës se përgatitjes: gjerësia/12,5 cm gjatësi/22 cm lartësi/13 cm
Dimensionet: gjerësia/28cm gjatësi/43cm lartësia/26cm

BERESE BUKE FIRST AUSTRIA

BERESE BUKE BRUMATRICE FIRST AUSTRIA NE DYQAN TAXI ONLINE STORE

Buka e fresket ne disa hapa. Gjithcka eshte automatike, vendosni brenda perberesit tuaj, zgjidhni programin e gatimit dhe beresja e bukes punon per ju, nga perzierja deri ne pjekje. Kontrolli ne duart tuaja. Qendroni ne kontroll me panelin e gjere te ekranit qe tregon qarte parametrat dhe kohen. Lehte per tú perdorur dhe pastruar.

Brumatrice shtepie ne shitje

Per buke te fresket dhe te kontrolluar sipas deshires

Main Menu

Berese Buke First Austria | Brumatrice shtepie ne shitje