Thekese Buke Fuego T-801C | Toster

2,530L

In stock

Kategoria:

THEKESE BUKE FUEGO

Thekes Buke | Tostjere | Dyqan Taxi

Thekese buke ne te cilen pjesa e jashtme nuk nxehet,materiali qendron i ftohte dhe i sigurt per t’u prekur.Dy hapesirat i pozicionojne copat e medha te bukes ne qender per nje pjekje uniforme ne temperatura te ndryshme. 6 nivele kontrolli per thekjen e bukes . Ju lejon te ngrini copat me te vogla te bukes per t’i nxjerre ato ne menyre te sigurte . Eshte e lehte per tu pastruar . Permasa kompakte per tu pershatur sa me mire ne kuzhinen tuaj .

TOSTER FUEGO

Toster Fuego T801C Tostjere DyqanTaxi

Fuqia: 700W.
Theken 2 feta njekohesisht.
Thekese me 6 nivele kontrolli per thekjen e bukes.
Materiali inoks.


Blerje Online Te sigurta | Dyqan Taxi 

Main Menu

Thekese Buke Fuego T-801C | Toster