Slice Toaster Fuego T-801B | Thekese Buke

2,415L

In stock

Kategoria:

SLICE TOASTER

Slice Toaster Fuego | Thekese Buke | Dyqan Taxi

Slice Toaster Fuego , jo vetem theke por edhe ngroh buken qe ju mund ta keni thekur me pare .
Lehtesi ne perdorim , mund te aksesoni shume lehte ne butonat e kontrollit ne pjesen e anesore te thekeses.
Pajisja ka dy vende per te thekur dy feta buke njekohesisht dhe ka funksionin qe i nxjerr copat e vogla te bukes me një levizje pa u djegur.

TOSTER FUEGO | THEKESE BUKE

Toster Thekese Buke Fuego Dyqan Taxi Tostjere

Ju mund te zgjidhni midis gjashte niveleve te nxehtesise per te përfituar thekjen qe deshironi. Mund ta ndaloni procesin e thekjes ne çdo kohe duke shtypur butonin Stop.

Thekese Buke | Toster  | Dyqan Taxi

Main Menu

Slice Toaster Fuego T-801B | Thekese Buke