Friteze DSP | Model : KB2057A – GoShop

11,385L

In stock

Kategoria:

FRITEZE PER PATATE ME AJER DSP

Friteze per Patate me Ajer DSP – KB2057A me madhesi kompakte | GoShop |

Nje pajisje shume e nevojshme per Shtepine tuaj

E pershtatshme per patate, krahe pule , kofsha pule etj

Permasat e Fritezes DSP jane normale keshtu ju mundeson gjithcka qe ju nevojitet.
Me Friteze DSP mund te pergatisni shumellojshmeri ushqimesh ne cdo kohe pa ndonje veshtiresi.
Siguria juaj qendron ne rradhe te pare , ka nje shtrese mbrojtese te jashtme qe qendron e ftohte.
Permasat jane shume kompakte keshtu qe ju mund ta ruani kete kudo ne kuzhine.
Shporta e brendshme zhvendoset dhe lahet shhume lehte .

FRITEZA PER PATATE DSP ME AJER

friteze me ajer per patate dyqan taxi online shop

Butonat e rrotullimit siper sherbejne per kontrollin e temperatures deri ne 200° C.
Shkycje automatike kur koha arrin 0 .
Mbrojtje nga mbinxehja.

Zgjidh me mire & me lire ,GoShop !

Main Menu

Friteze DSP | Model : KB2057A – GoShop