Friteze Me Ajer DSP Professional | Bli online

11,385L

In stock

Kategoria:

FRITEZE DSP ME AJER DSP

Friteze per Patate me Ajer Profesionale DSP Professional – KB2057A |  Dyqan Taxi |

Nje pajisje shume e nevojshme per Shtepine tuaj

Karakteristika

Pllaka e lartë e çelikut inox me fund të lartë me ventilim. Pika rrotulluese në majë për kontrollin e temperaturës deri në 200° C / 400° F ju lejon të gatuani një shumëllojshmëri të ushqimeve.
Shportë pa shkop dhe tenxhere e brendshme për pastrim të lehtë.
Me 5 elementë rrethi të ngrohjes S / S për t’u siguruar që ushqimet do të gatuhen më shumë eventualisht. Aktivizimi automatik kur kohëmatësi arrin zero.
Me mbrojtje nga mbinxehja, më e sigurt.
E pershtatshme per patate, krahe pule , kofsha pule etj

FRITEZE ME AJER PROFESIONALE

DSP PROFESSIONAL

friteze me ajer per patate dyqan taxi online shop

Permasat e Fritezes DSP jane normale keshtu ju mundeson gjithcka qe ju nevojitet ne kuzhinen tuaj.
Me Friteze DSP mund te pergatisni shumellojshmeri ushqimesh ne cdo kohe pa ndonje veshtiresi.
Siguria juaj qendron ne rradhe te pare, ka nje shtrese mbrojtese te jashtme qe qendron e ftohte gjate perdorimit dhe nuk nxehet.
Permasat jane shume kompakte keshtu qe ju mund ta ruani kete kudo ne kuzhine.
Shporta e brendshme zhvendoset dhe lahet shhume lehte .

Butonat e rrotullimit siper sherbejne per kontrollin e temperatures deri ne 200° C.
Shkycje automatike kur koha arrin 0 .
Mbrojtje nga mbinxehja.

Specifikimet Teknike

Friteze DSP KB2057-a
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Fuqia: 1350W
Kapaciteti: 3,5L
Gama e temperaturës: 180-400 ℉ / 80-200
Gama e kohës: 0-30 min


Zgjidh me mire & me lire, Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Friteze Me Ajer DSP Professional | Bli online