Rubinet elektrik per uje te ngrohte | Bli Online

6,900L

In stock

Kategoria:

RUBINET ELEKTRIK

Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit , Porosit online ne Dyqan Taxi !

Modern & me cilesi te larte.
Eshte ndertuar prej kromit te perpunuar posacerisht per te ofruar rezistence ndaj gerryerjes .Gerryerja mund te shkaktohet nga detergjentet me perberje acide si dhe kriperat e ujit. Ka nje filter te brendshem dhe nje valvule me saktesi te larte . Te cilat rregullojne temperaturen dhe sasine se ujit. Gjithashtu ka nje mekanizem funksionimi te qete dhe disqe qeramike te qendrueshme per konsum me te ulet te ujit.

Harxhim i ulet i energjise elektrike.
I lehte per tu montuar dhe per tu perdorur.
Per 3-5 sekonda nxehtesia e ujit arrin temperature 30-60ºC.
Uji eshte i ndare nga elektriciteti qe siguron nje mbrojtje maksimale.
Presioni i ujit 0.04-0.5 Mpa.

Rubinet Elektrik me Tension 220 VOLT

Fuqia 3000W.

Zgjidh me mire & me lire , Dyqan Taxi !

Main Menu

Rubinet elektrik per uje te ngrohte | Bli Online