Makine Grirese Mishi – Porthos | First Austria | Dyqan Taxi

7,475L

In stock

Kategoria:

MAKINE GRIRESE MISHI PORTHOS

Grirese Mishi – Porthos | Makine grirese per kima | Dyqan Taxi | Kuzhina Shqiptare

Dëshironi të pregatisni hamburger të shijshëm, tortilla meksikane apo salca me perberes te ndryshem. Por preferoni të grirni mishin sipas dëshirës tuaj. Dhe të surprizoni anëtarët e familjes gjithashtu ti beni aktiv te vendosen ne kerkim te perberesve sekret per shijen fantastike ?

Griresja per mishin Porthos, ju ofron mundesine te grini mishin dhe madje te pergatisni edhe salcice me perberes te ndryshem. Tani ju lehtesisht mund te grini dhe miksoni mishin me erezat sipas deshires tuaj duke krijuar qofte te mrekullueshme vete ne shtepi e duke krijuar Kima per makarona.

Te gjitha keto karakteristika e bejne këtë makin mishi një ndër më efektivet në kuzhinë. Dhe me një çmim shumë të leverdisshëm në krahasim me grirëset e tjera të mishit. Ju ofron mundësinë të grini mishin dhe madje të pregatisni edhe salçiçe me përbërës të ndryshëm. Tani ju lehtësisht mund të grini dhe miksoni mishin me erëzat sipas dëshirës tuaj.

Grirese mishi makine per qofte dhe makarona me kima ne Dyqan Taxi

MAKINE GRIRESE MISHI PORTHOS | Kuzhina Shqiptare

Fale fuqise qe ka griresi i mishit mund te grije 0.8 kg mish ne 1 minute, duke e bere kete pajisje nje nder me efektivet ne kuzhine dhe me nje çmim shume te leverdisshem ne krahasim me grireset e tjera te mishit.

Kjo makine mishi mund te perdoret per grirjen e mishit, perimeve dhe frutave.


Bli Online Makine Grirese Mishi per Kima | Dyqan Taxi | First Austria

Main Menu

Makine Grirese Mishi – Porthos | First Austria | Dyqan Taxi