Pompe Uji Lavazhi per makina | Pomp Sperkatje

3,324L

In stock

Kategoria:

POMP LAVAZHI | CHEJIEBA

Pompe Uji Lavazhi | Pomp Sperkatje

Prezantimi i Pompës së Ujit të Automjetit Chejieba, një pompë uji për pastrim dhe pastrim. Kjo pompë uji është një nga më të mirat dhe më të lirë në treg.

pompe uji lavazhi pomp sperkatje

Kjo është një pompë shumë funksionale 12v shtëpiake dhe kopshtesh.
Një presion i vogël dhe i përshtatshëm i lartë, i lehtë për t’u përdorur për kursimin e ujit që mund të përdoret jashtë për të larë makina dhe pllakat e oborrit tuaj.

Një makinë larëse shtëpiake shumë funksionale e cila ndërthur pompën me përbërës të tjerë.
Përparësitë e produktit janë të vogla të përshtatshme, me presion të lartë, kursim të ujit, siguri, përdorim të lehtë dhe distanca e llakut të ujit mund të afrohet 15m.

Ky produkt mund të përdoret në natyrë për të larë makina me dy kova ujë. Pastron makinën tuaj lehtesisht.

Ky produkt mund të përdoret në natyrë për të larë veturat.
Produkti gjithashtu mund të përdoret për të ujitur bimën, larë dritaret në natyrë dhe kështu me radhë. Dhe është zgjedhja më e mirë e çdo pronari të makinës.

Pompe Uji Lavazhi per makina | Pomp Sperkatje

pompe lavazhi per makina pomp sperkatje

Specifikimet | Pomp Uji

– Inputi i tensionit: 12v
– Fuqia: 80w
– Pesha: 0.8 kg
– Shkalla e rrjedhës: 4.5lt / min
– Presioni i shkarkimit: 0.6Mpa
– Gjatesia: 3m

Mënyra e përdorimit:

Pompa lidhet me gryken. Me pas duhet të lidhet me prizën e ujit të rrjedhës kryesore. Dhe se fundmi, furnizimi me energji elektrike duhet të futet në cigaren e automjetit. 


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Pompe Uji Lavazhi per makina | Pomp Sperkatje