Pajisje per pluhurin | Hurricane Spin Duster | Dyqan Online

2,289L

In stock

Kategoria:

HURRICANE SPIN DUSTER

Pajisje per pluhurin | Hurricane Spin Duster | Dyqan Online ne Dyqan Taxi

Pluhura ka kudo madje ne ditet e sotme sa vijne dhe dhtohen.
Ne kemi zgjidhjen e thjeshte per pluhurosjen e shpeshte ne ambjentet e brendshme.

Pastroni pluhurin me shpejt dhe me lehte ne shtepi dhe cdo ambjent tjeter me Hurricane Spin Duster.

hurriane spin duster ne dyqan taxi pajisje per pluhurin Spin duster eshte nje fshese portative qe perdoret per te hequr pluhurin si magnet. Ky shkop ben punen me te veshtire, duke eleminuar pluhurin ne gjysmen e kohes qe do ju duhej me cdo pajisje tjeter. Thjeshte shtypni butonin dhe filloni fshirjen e pluhurave.

Hurricane Spin Duster Online

Kokat e buta te kesaj fshese jane te pershtatshme per te gjitha siperfaqet dhe pershtaten me cdo forme dhe hapesire.
Fijet super te buta mikrofiber perputhen me cdo forme objekti.Pajisje per pluhurin me fije te buta qe rrotullohen dhe pastrojne pluhurin.

Pasi keni perfunduar marrjen e pluhurit ju mund ta lani.
Shpelani koken e pluhurit pastaj lereni qe ajo te thahet. Ajo eshte e njejte si me pare. E gatshme per te zgjidhur rremujen e rradhes.

hurricane spin duster ne dyqan taxi

Kjo pajisje per pluhurin ne Dyqan Taxi, perdor 4 bateri AA, te cilat nuk jane te perfshira ne paketim.


Blerje online dhe te sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Pajisje per pluhurin | Hurricane Spin Duster | Dyqan Online