Zorre Uji Multifunksionale | Spray Gun

2,864L

In stock

Kategoria:

ZORRE UJI 15 METRA

Zorre Uji Multifunksionale – Green Garden, per kopshtin, ujitje, larje makinash etj.

Zorre uji e cila sjell nje risi ne treg lidhur me kopshtarine urbane dhe shtepiake.

Gjen aplikim te gjere ne jeten tone. Teper e domosdoshme per perdorim ne bujqesi apo kopshtet tuaja per ujitjen e barit, bimeve, luleve apo prodhimeve te ndryshme. Perfekte gjithashtu edhe per larjen e makines, motorit apo edhe kafsheve. Material cilesor qe perballon presionin. Vjen e shoqeruar se bashku me aksesoret perkates. Dizanj ergonomik per lehtesi ne perdorim. Me aftesi per tu mbledhur kur nuk ka uje. Gjatesia e kordonit arron deri ne 15 m. Mjaftueshem per te mbuluar nje siperfaqe te konsiderueshme ne ambjentin e shtepise, kopshtit apo biznesit tuaj.

Kjo zorre ka nje trup gome dhe plastike TPR, i forte dhe i qendrueshem. Konektor i shpejte per lidhje te shpejte te zorres dhe lidhesit te rubinetave. Siguron presion te mjaftueshem per te pastruar nga papastertite cdo hapesire. Largoni gjethet e vjeshtes pa qene nevoja te lodheni duke pastruar me fshese apo pajisje te tjera.

Zorre Uji Multifunksionale | Per Kopshtin, ujitje, larje makinash etj.

Perdorimi

E Lehte per t’u mbajtur dhe per ta levizur.
Perbere nga materiale te reja te qendrueshme.
Me petezim gome dhe rezistente.
E shkelqyeshme per larje.

Specifikat | Zorre Green Garden.

Grup i ujitjes ne ngjyre te gjelber.
Aplikohet: Ne hapesira te gjelberta publike, kopshtari, prodhime bujqesore etj.
Gjatesia: 15m


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren Tregtare me te madhe Online Dyqan Taxi

Main Menu

Zorre Uji Multifunksionale | Spray Gun