Zorre uji Magic Hose | Zorre uji per makine

1,599L

S’ka stok

Kategoria:

ZORRE UJI MAGIC HOSE 

Transformoni menyren e ujitjes se kopshtit tuaj me kete zorre magjike e cila mund te zgjerohet deri ne 50 kembe dhe ka nje peshe afersisht 1700gr. Zgjerohet deri ne 3 here gjatesi me presion te ujit dhe terhiqet ne gjatesi origjinale pasi kullon ujin. 

Zorre Uji Magic Hose e perbere nga materiali i poliestres i cilesise premium. Prandaj eshte me e forte se te gjithe zorret e tjera te zgjerueshme. Mund te zgjerohet dhe kontraktohet me shume se 5000 here. Eshte e pajisur me unaza bronzi te ngurta per te parandaluar rrjedhjet dhe eshte dukshem me e forte se zorret e tjera. Nuk ka me uje qe rrjedh. 

Zorre magjike eshte krijuar qe mos te kete ngerce ne kthesa apo te ngaterrohet. Ideale per perdorime te ndryshme si ujitje, kopshtari, larja e makinave, pastrimi i shtepive, varkave etj. 

Zorre Uji , ofron zgjidhjen e duhur per shume aktivitete ne shtepi, ideale per larjen e makinave dhe motocikletave, kafesheve shtepiake apo perdorim per ujitje ne kopesht, tarraca, lulishte e te tjera, Cilesi e larte dhe teper praktike, Ndertuar nga materiale te qendrueshme dhe teper rezistente. Me 7 opsione per hedhjen e ujit.

Zorre Uji per te lare Makinen, Kopshtin etj

Zorre uji Magic Hose per te lare makinen | Per makine ne Dyqan Taxi.

Zorre uji magic hose per larje makine ne dyqan taxi

Zorre Uji e qendrueshme.
Lidhur me nje rubinet standart.
Kompakt dhe i lehte per ruajtje te thjeshte.
7 Funksione te ndryshme te hedhjes se ujit.
E prodhuar nga nje material me cilesi te larte per perdorim afatgjate.
Zgjerohet ne 3 here me shume se madhesia e tij origjinale kur uji eshte ndezur, dhe terhiqet plotesisht ne gjatesine origjinale kur uji largohet.


 

Main Menu

Zorre uji Magic Hose | Zorre uji per makine

1,599L