Nokia 105 Dual Sim New 4MB ROM | 4MB RAM

3,680L

In stock

Kategoria:

NOKIA 105 DUAL SIM

Nokia 105 Dual 2017 | Celular praktik dhe me parametra cilesor, mund ta gjeni edhe ne Dyqan Taxi
Qendroni gjithmone te lidhur me gjerat qe kane me shume rendesi per ju .Projektuar bukur,i krijuar posacerisht per duart tuaja. Ekran me ngjyra te fresketa.
Nokia 105 , celulari juaj i perditshem
Me bateri pa limit , rimodeluar per nje performance me te mire .

NOKIA 105 DUAL SIM

celular Nokia 105 dual 2017 Dyqan Taxi AL

Specifikat

Modeli : Nokia 105
Rrjeti : 2GB
Memorja: 4MB
RAM: 4MB
Ekrani : 1.8 inch
Kamera: Jo
Bateria: 800 mAh

Blerje Online te sigurta ne Shqiperi | Dyqan Taxi 

Main Menu

Nokia 105 Dual Sim New 4MB ROM | 4MB RAM