A4Tech Keyboard | Tastiere Kompjuteri Wireless

3,220L

In stock

Kategoria:

A4TECH KEYBOARD WIRELESS

A4Tech Keyboard | Tastier Kompjuteri | Tastiere Shqip ne Dyqan Taxi 

Tastiere e rehatshme me madhesi te plote dhe e lehte per t’u perdorur. Mause pa kabllo ju ofron akoma shume lirshmeri se tastierat e tjera. Ju mund te punoni te qete larg kompjuterit tuaj nderkohe qe jeni shtrire ose prane miqve tuaj. Tastier rezistente ndaj sperkatjeve te ujit, por edhe ne rastet me te kqija kur gota e veres, apo e lengur te frutave qe po shijonit duke punuar derdhet mbi te.

tastiere a4tech keyboard shqip tastier kompjuteri ne dyqan taxi
-Lidhje e perparuar pa kabllo 2.4GHz e fuqishme me distance deri ne 10m. Nuk ka aspak vonesa apo ngaterresa gjate lidhjes.
-Lehtesoni tastet ne maje te gishtave. Sigurimi i oreve te rehatise se shtypjes. Tani dhe punet me ore te gjata ne kompjuter do jene disi me pak te lodhshme per duart tuaja.
-Shkoni me gjate ndermjet ndryshimeve te baterise me inxhinierine eficente te energjise.
-Bateria qe kursen energji. Do te jete ne gjendje gjumi nese per 0.2 sekonda ajo nuk perdoret. Mos u shqetesoni se e keni lene ndezur.
-Chip Profesional i cili ul humbjen e qarkut dhe nderhyrjen, mbron tastieren nga mbinxehja.
-16 gjeste per te kryer komanda zgjedhese te butonit.

Tastier me Wireless A4Tech Keyboard

A4Tech Keyboard | Tastier Kompjuteri | Tastiere Shqip ne Dyqan Taxi

Specifikimet

Lidhja me USB
Frekuenca: 2.4GHz
Operon ne distanca 10-15m
Bateri: 2 AAA
Dimensionet: 453*152*29mm
Pesha: 590g
Mouse
Sensor: Optical
Bateria: 1AA
Dimensionet: 101.3*63.6*38.7mm
Pesha: 90g


Blerje online ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online ne Shqiperi

Main Menu

A4Tech Keyboard | Tastiere Kompjuteri Wireless