Barcode Reader| Barcode Scanner ( Me kabllo )

5,635L

In stock

Kategoria:

BARCODE READER ME KABELL

Barcode Reader Scanner me Kabell | Wired | Bli Online ne Dyqan Taxi |

Barcode Reader eshte dizajnuar qe tíu ndihmoj te skanoni kodet e shkruara ne leter, ekran te celulareve, monitor te kompjutereve, laptop, tablete dhe siperfaqe te tjera . Aksesori mund te perdoret lehtesisht  me karikuesin ne forme te mbajteses me kabllon USB.

Barcode Scanner Reader Dyqan Taxi

Barcode Reader | Scanner

Lehtesisht i perdorshem me kabllo
Memorie e sigurte dhe e besueshme
I shpejte ne leximin e kodeve

Barcode Reader me parametra:
Tension: 5/3.3V
CPU: ARM 32-bit Cortex
Shpejtesia leximit: 200scan/s

Blerje Online te sigurta | Dyqan Taxi

Main Menu

Barcode Reader| Barcode Scanner ( Me kabllo )