Syze Dielli per femra dhe meshkuj | Smart View

1,369L

In stock

Kategoria:

Smart View Elite

Syze Dielli Origjinale per femra dhe meshkuj | Smart View Glasses ne Dyqan Taxi

Syze Dielli Elegante Smart View Elite

Saktesi te larte optike dhe mbrojtje te shikimit ndaj rrezeve te diellit dhe dritave te tjera te forta. Set me 2 pale syze per ju dhe te dashurin tuaj. Jepini syve mbrojtjen qe i nevojiten.

Lentet e polarizuara reduktojne rrezet e diellit, rrisin ngjyrat dhe permiresojne pamjen. Nuk keni nevoje te zgjidhni ne mes stilit dhe mbrojtjes, thjesht zgjidhni syze dielli Smart View qe ju dhurojne pamje te qarte!

Dizajn klasik pershtatet ne menyre perfekte me cdo forme fytyre. Me nje pamje te sofistikuar i shtojne stil cdo veshje. Syte jane rruga tek shpirti, keshtu qe ne duhet t’ju kushtojme kujdes special, veeanerisht ne ditet me diell.

Permiresoni Vizionin tuaj ne cdo kohe te dites.

Zvogelon tendosjen e syrit.
Eleminon dritat shkelqyese.
Permireson shikimin.
Zvogelon tensionin e syrit.
Mbrojtje 100% nga rrezatimi ultraviolet.
Rezistente ndaj Gervishtjeve.
Perdoren dhe nga femrat dhe nga meshkujt.

Syze Dielli Smart View Glasses

Syze per makine polarize

Specifikat Syze Dielli per femra dhe per meshkuj ne Dyqan Taxi

Materiali: Plastik
Lentet Optike: Pasqyra
Syze Magjike me xhama me ngjyra.
Lente te forta magnetike
Ngjyra e lenteve : E zeze, E arte.
Unisex.

Sjell ngjyra dhe qartesi qe me pare i mungonte shikimit tuaj.
Dizajn i cili pershtatet me cdo veshje.
Mund ti perdorni diten dhe naten.


Blerje online te sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi! 

Main Menu

Syze Dielli per femra dhe meshkuj | Smart View