DVR per makine | Car Driving Recorder

8,625L

In stock

Kategoria:

MIRROR CAR DVR

DVR per makine | Car Recorder | Pasqyre me kamera | Dyqan Taxi .

DVR per makine nje pajisje kombinim i teknologjise vizive dhe asaj audio. Instalimi eshte i thjeshte, mjafton te lidhni pajisjen qe ajo te nise te punoje.Punon ne te gjitha markat e makinave. Udhetoni te sigurte duke regjistruar cdo cast me ane te ketij regjistrues per makine.

-Ne ekran paraqitet distanca, drejtimi dhe imazhi
-Gjithashtu ky regjistrues  permban ze qe raporton distancen e udhetimit
-Zhurma e alarmit per parkim te sigurte dhe te sakte

 

MIRROR CAR DVR

Regjistrues / Specifikimet :

  • Tensioni: 12V-24V
  • Bateria: 400mAh
  • Frekuenca: 50Hz/60Hz
  • Formarti fotos: JPEGP

Cak Camera Mirror Kamera per makine Dyqan Taxi

Aksesore per makine | Dyqan Taxi

Main Menu

DVR per makine | Car Driving Recorder