HD Kamera | Kamera Sigurie per makine

4,600L

In stock

Kategoria:

KAMERA PER MAKINEN

HD Kamera Sigurie per makine | Siguroni udhetimin | Bli online ne Dyqan Taxi .

Syri juaj i trete gjate udhetimeve me makine . Video e cilesise se lart gjithashtu dhe audio. Eshte nje pajisje e cila ka madhesi te vogel, dizajn unik dhe pershtatet lehte me makinen tuaj. Siguria e makines suaj tani nuk do jete me nje problem . Me kete kamera sigurie makina juaj do te jete e mbikqyrur gjate gjithe kohes dhe e sigurte. Ruan privatesine tuaj. Kamera e cila arrin te regjistroje video te qarta duke ju ofruar me teper siguri.

Kamera Sigurie per makine

kamer per makine dvr dyqan taxi

KARAKTERISTIKAT

-Video te qarta
-Regjistrimi i plote
-Karte memorie deri ne 4-32GB
-Mikrofon
-LCD screen 2.4 inch
-HD Kamera me Video Format : AVI

Bli Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

HD Kamera | Kamera Sigurie per makine